Cheque voor Stichting Jarige job

Op vrijdag 17 november 2017 organiseerde InnerWheel Waddinxveen wederom haar jaarlijkse wijnproeverij.  In de showroom van Peugeot Groene Hart (met dank aan Els en Arie Boonstoppel) werd de gelegenheid geboden om de heerlijkste wijnen te ruiken, proeven en natuurlijk aan te schaffen.

Want dit alles werd georganiseerd met de intentie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Jarige Job. Voor ruim 60.000 kinderen in Nederland is hun verjaardag vieren helaas niet zo vanzelfsprekend. Stichting Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardag box ter waarde van € 35,-, met alles erop en eraan. Zoals slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes.

Vanaf half 6 stroomden de gasten binnen en na een openingswoord van voorzitter Annie Winkel kon men proeven, keuren, ruiken, slurpen onder het genot van heerlijke hapjes!

Jeroen Boom van Résidence Wijnen zorgde voor verschillende soorten witte- en rode wijnen en de nodige bubbels. Waar mogelijk gaf hij uitleg over de wijnen die hij mee had genomen.

Mede dankzij alle aanwezigen èn onze sponsoren is de avond een groot succes geworden en kunnen wij Stichting Jarige Job een prachtige donatie geven!

De opbrengst van deze avond bedraagt:

€ 2.000,00

Deze wijnproeverij werd mede mogelijk gemaakt door:  Résidence Wijnen Roelofarendsveen en de Kaashakker Waddinxveen.

 

Kaashakker – Waddinxveen

Résidence Wijnen – Roelofarendsveen