Samenloop voor Hoop

InnerWheel Waddinxveen neemt deel aan Samenloop voor Hoop 

In ongeveer honderd steden in Nederland wordt de Samenloop voor Hoop georganiseerd. Op 21 en 22 juni 2019 vond in Gouda de eerste SamenLoop voor Hoop Groene Hart plaats. 

De SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette, waarbij wordt stilgestaan bij kanker én het leven wordt gevierd. Tijdens de loop is er een programma met optredens van allerlei artiesten, orkesten, koren, zangers, enzovoort.

Het parcours is dan helemaal verlicht met kaarsenzakken, die zijn versierd met een persoonlijke boodschap of wens. De slotceremonie bestaat uit de overhandiging van de cheque met de opbrengst aan KWF Kankerbestrijding. Een groep dames van onze club hebben zich hard gemaakt om op diverse manieren geld in te zamelen d.m.v. de verkoop van loten, kaarsen zakken, perentaarten en ansichtkaarten. De lopers hadden zich aangesloten bij Team4You. Gehuld in speciale t-shirts en herkenbaar als lid van Serviceclub InnerWheel gingen de dames aan de wandel, op allerlei verschillende tijdstippen. Aan de foto’s kun je wel zien dat de sfeer er goed in zit.

Hierboven een impressie van de deelnemers en het verlichte parcours. De uiteindelijke (totale) opbrengst is werkelijk fantastisch………..